Ontdek de meerwaarde van geomarketing voor uw onderneming

Winkelstudies

Is de volgende expansie rendabel voor u of uw franchisenemer?  Natuurlijk hebben we geen kant-en-klaar antwoord.  Graag ontdekken we wat de invloed is van bv. het aantal consumenten in uw aantrekkingszones, hun inkomen en mogelijks afkomst, en de passage voor uw bestaand verkoopsnetwerk.

Hiermee krijgt u niet alleen inzicht in hoe goed uw huidige winkels presteren, maar ook wat u kunt verwachten van een nieuwe locatie.

Expansiestudies

Dezelfde methode kunnen we toepassen voor geheel België of Luxemburg. Dit levert u een prioriteitenlijst en witte-vlekkenplan op.  De strategische waarde hiervan is aanzienlijk: uw expansiemanagers kunnen zich concentreren op de meest veelbelovende regio’s, in plaats van overspoeld te worden met voorstellen uit alle hoeken.

Klantprofielen

Ontdek de kracht van geomarketing door het gedetailleerd in kaart brengen van uw klantprofielen. Met socio-demografische gegevens, inclusief herkomst en geslacht op basis van namen, krijgt u waardevolle inzichten. Optimaliseer hierna uw verkoop door succesvolle producten te promoten bij onderbenutte doelgroepen.

Huis-Aan-Huis Bedeling

U verspreidt folders via BD Media of Distripost. Maar is dit wel in de meest optimale regio? Door de regio aan te passen, realiseert u ofwel aanzienlijke kostenbesparingen, of vergroot u uw bereik.

Ontdek de impact van geomarketing op uw business!